Pesanan online dibuka 24 jam sehari.

"Sebelum Ini Bau Macam Ikan Dekat Pasar"

“Hilang dah bau. Selesa, sebelum ni bau macam ikan dekat pasar. Lepas pakai spray ni bau dah takde”— Aida, Kuala Lumpur.

Nama saya Aida, berumur 28 tahun & sudah berkahwin. Sejak remaja, saya mempunyai masalah keputihan yang agak teruk kadang kadang ia mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan. Ketika itu saya tidak berapa kisah tentang masalah tersebut sampailah ketika saya hendak berkahwin. Saya agak risau kerana masalah keputihan saya masih tidak selesai & saya rasa kurang berkeyakinan untuk berhadapan dengan suami.

Saya mula mencuba pelbagai jenis feminine wash untuk mengatasi masalah yang dihadapi. Saya akui masalah keputihan & bau yang tidak menyenangkan berkurang. Namun, setelah beberapa jam melakukan aktiviti luar, bau yang tidak menyenangkan itu kembali. Agak sukar bagi saya untuk membawa feminine wash kemana mana untuk mengekalkan kebersihan miss V saya.

Suatu hari, saya pergi ke farmasi berdekatan rumah saya & saya terjumpa Feminine Spray 9herbs. Itu pertama kali saya melihat feminine spray yang mempunyai fungsi yang sama seperti feminine wash tapi lebih memudahkan! Ahli farmasi disitu pun mengesyorkan produk ini pada saya kerana ia tidak mempunyai bahan bahan kimia merbahaya yang boleh menyebabkan iritasi di kawasan Miss V yang sensitif.

Saya pun terus beli 1 botol untuk mencuba keberkesanannya. Pada pertama kali saya menggunakannya, miss v saya berasa selesa & dingin. Selepas satu hari melakukan aktiviti luar, saya agak terkejut & kagum kerana seluar dalam saya tidak berbau seperti biasa. Keputihan pun berkurangan.

Sekarang, setelah beberapa bulan menggunakan Feminine Spray, masalah bau yang tidak menyenangkan sudah tiada. Keputihan juga jarang jarang ada kecuali bila saya terlalu penat. Saya lebih yakin untuk berhadapan dengan orang terutamanya suami tercinta. Terima kasih Feminine Spray 9herbs kerana menyelesaikan masalah yang telah membelenggu hidup saya bertahun tahun !.

 

>> Dapatkan Feminine Hygiene Mist Di SiniLeave a replyRelated Posts

FHM, FEMININE WASH YANG TIDAK BERASASKAN SABUN
FHM, FEMININE WASH YANG TIDAK BERASASKAN SABUN
Pernah alami situasi seperti Guna Feminine Wash tapi kulit jadi merah dan bertambah gatal Alergi pada sabun di ba...
Read More
KISAH BENAR : DULU MASALAH SAYA SANGAT TERUK. DALAM SATU HARI 3-4 KALI...
KISAH BENAR : DULU MASALAH SAYA SANGAT TERUK. DALAM SATU HARI 3-4 KALI...
"KISAH BENAR : DULU MASALAH SAYA SANGAT TERUK. DALAM SATU HARI 3-4 KALI TUKAR PANTILINER. RASA SANGAT TAK SELESA &...
Read More
Boleh Bersolat Ke Kalau Keputihan Terlampau Teruk? Jawapan Dari Sudut Pandang Syarak
Boleh Bersolat Ke Kalau Keputihan Terlampau Teruk? Jawapan Dari Sudut Pandang Syarak
Cecair-cecair yang Keluar dari Qubul (Vagina) Wanita pada Pandangan Syariah. Secara ringkasnya, keputihan boleh dide...
Read More