Pesanan online dibuka 24 jam sehari.

FEMININE HYGIENE MIST

Produk Keintiman Wanita Yang Anda Perlukan Selama Ini

Mudah Digunakan

Faminine Hygine Mist merupakan salah satu produk kesihatan pembersihan miss V yang boleh digunakan tanpa sebarang cucian atau bilasan air, dengan satu semburan pengguna dapat membersih miss V dalam apa jua keadaan / situasi, sebagai contoh sekiranya anda berada di luar dalam keadaan sibuk, satu semburan pada miss V cukup untuk menyegarkan miss V anda dari ketidak selesaan yang anda hadapi pada masa-masa tersebut

Tanpa Bahan Kimia Berbahaya

Produk Feminine Hygine Mist ini mengandungi 100% bahan semulajadi, diantaranya adalah extract bunga Chamomile/ Matricaria, extract bunga Chicory serta extract daun betel pepper juga dikenali sebagai daun Sireh, kesemua kandungan ini mempunyai bertindak sebagai Anti-fungal , Anti-bacteria , Anti-septic , Anti-oxidant dan juga Anti-inflammatory, kesemuanya telah diuji makmal dan disahkan dari bahan kimia merbahaya..

Kecil dan Mudah Dibawa

Produk Feminine Hygiene direka bentuk dalam pakej kecil yang memudahkan anda untuk membawanya kemana-mana. khusus kepada pengguna-pengguna yang melancong, berjalan-jalan, pekerja pejabat, dan juga pengguna yang bersukan serta sesiapa sahaja. Pakej kecil inimampu memberikan 180 semburan yang boleh bertahan sehingga 2 - 3 bulan dengan penggunaan normal.  

BERDAFTAR DENGAN KKM & LULUS 2 UJIAN MAKMAL

Produk Feminine Hygiene Mist ini adalah produk 100% produk kesihatan yang selamat digunakan, bukan sekadar menyihatkan missV anda malah mengelakkan daripada jangkitan kuman, dan ianya telah didaftarkan dengan KKM NOT190101502K serta lulus 2 ujian makmal dan disahkan mampu membunuh 99.99% bakteria pada miss V anda

SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF & ALERGIK

Kebanyakan daripada kita ada yang alergik pada kulit atau sensitif, oleh itu FHM tidak mengandungi Paraben, SLS & alkohol dan menjadikan ianya produk kebersihan keintiman wanita yang boleh digunakan oleh mana-mana wanita yang mempunyai kulit sensitif & alergik kepada bahan berasaskan sabun. FHM adalah selamat & lembut pada kulit.

WANGIAN SEMULAJADI

Produk FHM ini menggunakan wangian semula jadi dan juga mint. dengan kesegaran wangian ini juga FHM menghilangkan bau yang kurang enak pada miss V, dan memberikan sensasi segar & sejuk sebaik sahaja diaplikasikan.